Novinky zo sveta mobilných, sieťových a digitálnych služieb


Začnem nováčikom na trhu s týmito službami. Avšak ak spomeniem meno 4ka, názov už je nám dobre známy. Za krátku dobu si tento poskytovateľ daných služieb už stihol urobiť dobré meno na trhu. Poďme sa teda spoločne pozrieť na jeho služby.

obrazovky

•         Paušály:

I.         Paušál s názvom TO. 10 nám posykute 10 GB internetových dát v mobile, 100 minút volaní a SMS a od tretej minúty volanie zadarmo. Cena tohoto paušálu je len 7.5 eúr mesačne.
II.       TO. 15– nám poskytuje 15GB dát, 300 minút volaní a SMS, volanie zadarmo po tretej minúte. Cena paušálu je 10 eúr mesačne.
III.     TO. nekonečno– nám ponúka všetky 3 služby v neobmedzenom množstve. Cena je 20 eúr mesačne.
Teraz sa pozrieme, ako je to s formou 4ka a ich internetom. Od firiem ako Orange a T- Com sme boli zvyknutí, že nám poskytujú možnosť pevnej linky. Mohli sme internet využívať aj doma na našom PC. Firma 4ka nám však zatiať poskytuje len internet v mobile.

•         Internet:

I.         Giga-Ako názov napovedá, jedná sa o veľkosť dát 1 GB. Po vyčerpaní tohoto limitu môžeme poslať SMS v hodnote 4 centy za 1 MB. Cena je 1 euro mesačne.
II.       Giga Plus– táto služba nám neposktuje dáta v sieti 4ka, ale v sieti ich obchodného partnera. Cena- 4 eurá mesačne.
III.     100 + 1– má veľkosť dát v sieti 4ka 1 GB, 100 minút volaní a SMS na Slovensku. Cena-  4 eurá mesačne.

Každý mobilný operátor nám poskytuje aj najnovšie mobily na trhu. Aké nám poskytuje firma 4ka? Spomínaná spoločnosť nám poskytuje skutočne široký výber moderných mobilov, s ktorými sa určite zabavíme. Samozrejme jedná sa aj o typy mobilov z roku 2017.

mobil

Môj názor: Firma 4ka nám ponúka sympatický paušál TO. 10,  cena za paušál 7,5 eúr mesačne je super. Taktiež chcem vyzdvihnúť širokú ponuku nových typov mobilov. Mínusom by som ozančil internet. Aj preto, že je dostupný len v mobile. Ale firma je na trhu krátko, verím, že aj túto ponuku vylepší.