2017- Weby plné skvelých trailerov


Každý rok nám prinesie, dá sa povedať množstvo nových filmov. Pomocou webových stránok si tí netrpezlivejší z nás už môžu pozrieť i trailery a prečítať si obsah, o čom zhruba tento nový film bude. Webové stránky nám túto možnosť poskytujú. Ešte film ani oficiálne nevyjde, ešte nie je ani v kinách a už si dokážeme pozrieť trailer, herecké obsadenie a dočítať sa obsah. Je to jedna z mnohých vecí, ktoré nám webové stránky doprajú zdarma.
Filmy Star Wars

        Preto teda tieto rôzne stránky prehľadám a vyberiem pre vás pár noviniek a informácií o najnovších filmoch, ktoré si myslím, že môžu byť určitým spôsobom zaujímavé a budú čoskoro dostupné k stiahnutiu, či vo forme online prehrávačov. Ale hlavne a najskôr v kinách.

Čiara

Tento slovenský film zrejme zažije úspech, pretože za úvodný otvárací víkend sa predalo obrovské množstvo vstupeniek a v tomto smere skončil film ako prvý. Predbehol i filmy zo zahraničia, ktoré boli takisto súčasťou otváracieho filmového víkendu.
Hladové hry

Pôjde o triller, ktorého príbeh sa budete točiť okolo priekupníka ukrajinských cigariet, pričom v súkromí sa snaží pôsobiť ako radový občan, vzorný otec i muž. Nič však netrvá večne a kriminálne aktivity začnú narúšať naoko krásny súkromný život.

Brloh

V tomto filme zbadáme v hlavnej úlohe Willa Ferrella, teda už vám je asi jasné, že pôjde o komédiu. Teda pardon, o skvelú komédiu.

Slušný manželský pár zo dňa na deň zistí, že prišiel o finančný fond, ktorý mal uhradiť štúdium ich milovanej dcéry. Ako si s týmto nepríjemným problémom poradia? Zo svojho domu spravia hracie kasíno, ktoré bude o chvíľu zaplnené rôznymi  šialenými hráčmi a teda i plné rôznych komických situácií.
filmový kotouč

Heydrich: Muž so železným srdcom

Reinahard Heydrich bol jedným z najvplyvnejších a zrejme i najkrutejších nacistických pohlavárov. Jeho prísnosť, netolerancia a nenávisť sa šírila celou Európou. Mal tento nacista železné srdce iba kvôli svojej funkcii, alebo ho nenávisť sprevádzala už dlhšie? V tomto filme sa zameriame hlavne na osud a „prácu“ tohto pohlavára, ktorý pripomínal bezcitnú a nebezpečnú postavu pre celú Európu, okrem svojho milovaného Nemecka.