Zviditeľnime sa pomocou www stránok


Naša generácia, alebo skôr mládež narodená od roku 2000 si možno ani neuvedomuje, aká bola doba bez internetu a možnosti nájsť si, alebo dokonca založiť si ľubovoľnú www stránku. Táto generácia od roku 2000 isto vychová ďalších podnikateľov, pretože pracovné ponuky a možnosti sebarealizácie na Slovensku sú k plaču, lenže doba vraj nie je dobrá ani k podnikateľom, tak neviem, ale určite sa niektorí z nich dajú na túto činnosť dajú. Ale späť k veci.

fcb

Táto mládež, až o chvíľu dospeje a vyberie sa spomínanou cestou podnikania, bude mať vďaka internetu, ktorý má nonstop v prevádzke a stále so sebou, podstatne a cítiteľne o moc ľahšiu prácu, čo sa týka reklamy a zviditeľnenia sa. Takúto propagáciu by v podstate mohol robiť už 15 ročný chlapec alebo dievča.

otevřeno

•          Prístup k médiám a následne k sociálnym sieťam je obrovská moc, ktorá sa dá využiť v náš prospech.
Nemusí sa jednať o vlastnenie podniku, môžeme poskytovať určité služby, ktoré prídu vhod. Alebo môžeme ísť trochu iným smerom a tvoriť zábavu, ktorou ľudí zaujmeme a tí nebudú mať dosť. No v každom z týchto troch prípadoch je dnes už samozrejmé, že budeme pravidelne a vo veľkej miere používať internet a tvorbu www stránok a takisto aj ich návštevnosť.

znamení

Návštevnosť aj čo sa týka konkurenčný stránok www, ale v pozitívnom zmysle. Môžeme sa nimi inšpirovať, ale nie ich komplet okopírovať. Inšpirácia od konkurencie nám jedine prospeje, pričom sa s nimi môžeme kontaktovať a spriateliť, pričom ich poprosíme o zmienku v podobe odkazu na ich stránke. Spomínaný odkaz, malá pozornosť, by po kliknutí smerovala na našu webovú stránku a dosiahli by sme väčšej pozornosti.

Na našej webovej stránke by malo byť spomenuté všetko podstatné, čo s našim podnikaním, poskytovanými službami, či tvorby zábavy  súvisí. Všetko podstatné, no nie nudné detaily. Miesto nudných detailov radšej spomeňme určité zľavy, ktoré poskytneme a stránku urobme zaujímavou už na prvý pohľad, aby priťahovala pozornosť. Mali by sme si potrpieť na detaily grafického spracovania.